28 Oktober





matur nuwun ingkang sanget mbak mas pemudo Indonesia ingkang sampun berjuang
nyuwun pangapuro ingkang sanget menawi pemudo menika nggetunaken mbak mas

SUGENG DINTEN SUMPAH PEMUDO :))))

Comments

Popular Posts